Afkomstig van het eigen wijngoed van Bodegas Leganza deze Sauvignon Blanc. Bleekgeel van kleur. Verrukkelijk fris van geur met heerlijke tonen van citrusfruit zoals grapefruit. In de mond droog zonder streng te zijn, dankzij het uitbundige fruit. Een wijn die iedere wijndrinker, van beginner tot connaisseur, zal weten te waarderen. En heerlijk bij een frisse zomerse macaroni pasta!
Dit heeft u nodig (2 personen):
- Fles Condesa de Leganza Sauvignon Blanc
- Macaroni
- Komkommer
- 2 tomaten
- Radijs (Geen radijs liefhebber? Voeg er dan een uitje aan toe)
- Mais
- Bieslook
- Peterselie
- Griekse Yoghurt
- Mayonaise
- Peper & zout
Bereiding
1. Kook 175 gr macaroni zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water. En doe de macaroni in een schaal.
2. Snijd de komkommer, tomaten en de radijs in kleine stukken en snijd de peterselie en bieslook fijn. Doe dit allemaal in een kom.
3. Spoel 150 gr mais af en voeg toe in de kom met gesnede groenten.
4. Voeg vervolgens de kom met groenten bij de macaroni in de schaal.
5. Voeg hierbij 2 eetlepels Griekse yoghurt en 2 eetlepels mayonaise. Hussel lekker door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
6. Pak een wijnglas en schenk de heerlijke Condesa de Leganza Sauvignon Blanc in en geniet!
Klik hier voor nog meer gerechten of mixtips!